keyboard_arrow_up
keyboard_arrow_down
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right

Over ons

NerrieServer bouwt websites en e-commerce webwinkels. Ben je op zoek naar grafische ontwerpers, webontwikkelaars en marketing strategen? NerrieServer kan jou voorzien van een nieuwe website, marketing campagne of overige reclame materiaal. De keuze is aan jou.

Elk bedrijf heeft een filosofie. Die van ons is simpel. Wij willen jou helpen om online succes te behalen. Wij bundelen onze krachten met jou en werken als één team. We verdiepen ons in jouw bedrijfscultuur, behoeften en ambities en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van strategie, technologie en creativiteit. Samen stellen we doelen en werken we deze uit in het proces van ontwerp, ontwikkeling en voortdurende optimalisatie.

About1
About2
About3

Waarom NerrieServer?

Klanten vertellen ons dat ze onze totaaloplossingen waarderen. Wij zijn veel meer dan alleen website bouwers. Vertrouw op onze deskundige team van professionals om jouw bedrijf te promoten.

Team

Maak kennis met onze talenten. Stuk voor stuk professionals die het beste in elkaar naar boven halen. We hebben één gezamenlijk doel: uitingen maken waar we trots op zijn én waarmee we verwachtingen overtreffen.

Nerses
Thomas
Nadia
Max

Kennismaken? We vinden het gaaf om jouw idee te horen. Heb je binnenkort tijd voor een kop koffie?