keyboard_arrow_up
keyboard_arrow_down
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right

Diensten

Uiteraard, een mooie website is pré! Maar in deze snelle hightech wereld, gaan wij verder dan alleen het maken van een technisch perfecte website. Door de combinatie van een gedegen onderzoek, strategisch denken en creatief inzicht laten we jouw bedrijf perfect uit komen.

Hier hoort niet alleen een maatwerk website bij, maar ook online marketing, hosting, optimalisatie, onderhoud én support. Alleen zó is het mogelijk om online groei te realiseren.

Design 3 Testing 5 Research 2 Development 4 Launch 6 Discovery 1 Support 7

WebsiteWebsite

Ons doel is het creëren van mooie en converterende maatwerk websites. Wij zorgen ervoor dat het verhaal van jouw bedrijf op de juiste manier verteld wordt. Door middel van modulair ontwikkelen, gedegen onderzoek en het vinden van de juiste balans tussen innovatie en wat goed is voor het project, zetten we dé basis neer voor jouw online groei.

PortaalPortaal

Automatiseer bedrijfsprocessen, ontsluit relevante data vanuit je back-office systemen en digitaliseer de interacties met je klant. Allemaal in een maatwerk online klantportaal. Wij ontwikkelen user-driven online klantportalen waarbij klantbehoeften en gebruiksvriendelijkheid altijd centraal staan.

MarketingMarketing

Jouw potentiële klanten bereiken is het tweede deel van het proces. Dit doen we door middel van online marketing. Hierbij proberen we de doelgroep te bereiken via de kanalen waar ze online tijd doorbrengen. Vindbaar zijn in Google is hierbij van groot belang. Dit kan op twee manieren: via de organische resultaten of door te adverteren. Wij kunnen je hierbij helpen!

HostingHosting

Snel en veilig: zo kun je onze hosting-oplossingen omschrijven. De beste WordPress hosting is belangrijk. Een snelle website wordt beter beoordeeld door Google. Daarnaast heeft snelheid een positief effect op de conversie. Voor ieder project hebben we de juiste oplossing en kijken we altijd naar uptime, snelheid en beveiliging. Je kunt het zo goed maken als je zelf wilt!

OnderhoudOnderhoud

Updates van de WordPress omgeving zijn belangrijk om jou website veilig én up to date te houden. We bieden verschillende oplossingen aan waarbij we periodiek WordPress en de plug-ins zullen updaten. Hierbij zorgen we er meteen voor dat jou website met deze laatste technieken kan blijven samenwerken. Op deze manier slaagt jou website altijd voor de APK-keuring!

DesignDesign

We kunnen alles voor je ontwerpen of het nu gaat om een nieuwe Logo, visitekaartje en (raam) sticker design of een complete huisstijl met briefpapier, enveloppen, pennen, etc. Neem contact met ons op en laat ons jouw waarden en missie vertalen in een visuele meesterwerk!

SeoSeo

Het optimaliseren van websites voor Google (SEO) is tijdrovend. Het gebruik van de juiste keywords, de opbouw van pagina’s, de technische opbouw van de website, inkomende links… Met onze actuele kennis van online maken we waardevolle aanpassingen die relevante bezoekers opleveren.